Eksklusive fødselsdagstilbud – aldrig set før hos O’TAY

Eksklusive fødselsdagstilbud – aldrig set før hos O’TAY

Hip hurra, vi har fødselsdag – og dét skal fejres med en ordentlig konfetti-kanon med eksklusive og ekstraordinære rabatter på ALLE O’TAY styles. Mere om det senere - først den obligatoriske ”tak, fordi I har været med på vores rejse”-tale. Tiden flyver afsted, når man har det godt. Er det ikke sådan, man plejer at sige? Her hos O’TAY synes vi hvert fald, at de sidste 2 år er gået stærkt. Rigtig stærkt. Det føles som om, at vi har blinket et par gange med øjnene – og vupti… Så var der gået 2 år. Men alligevel er der sket så meget spændende i løbet af de sidste par år, og i dagens indlæg ser vi tilbage på årene, der gik. Og hvilke år, det har været!

Det praktiske

Men først til det praktiske… Vi fejrer fødselsdag d. 23., 24. og 25. april, hvor vi kører -20% på HELE shoppen. Lørdag d. 24. april fejrer vi desuden fødselsdag i vores showroom i Odense fra 11:00 til 15:00, hvor du ligeledes får 20% i rabat, og hvor du kan nyde O’TAY kager og skønne goodiebags. I anledning af vores fødselsdag har vi desuden inviteret smukke Mathilde Gøhler ind i vores O’TAY univers. Så stay tuned, hvis du gerne vil se, hvilke O’TAY favoritter hun ikke kan undvære i sin garderobe.

Med andre ord er der lagt i ovnen til en brag af en fødselsdagsfejring, og vi håber meget, at du vil være med. Er du klar til et tilbageblik på de 2 år, der er gået så stærkt? Og er du nysgerrig på forårs must-haves fra O’TAY? Eller er du bare sulten efter (endnu) mere O’TAY girltalk? Så lad dig blik glide videre over siden her.

 

#TB: Årene, der gik

På fint besøg i Løvens Hule

Indrømmet! Vi havde begge sommerfugle i maven, inden vi trådte ind i Løvens Hule og kastede vores forretningsidé for de erfarne, sultne forretningsvildkatte. O’TAY er vores hjertebarn. Så simpelt kan det siges, og netop derfor var det nervepirrende at udfolde idéen over for de forventningsfulde løver, der bare sad klar til at flænse kløerne i vores hjertebarn. Det gik heldigvis godt, og særligt én af løverne var sulten efter mere. Som I nok ved, endte vi med at forlade hulen med en kæmpe gevinst – nemlig iværksætteren, Christian Arnstedt, der har været med til at sætte (endnu) mere skub i sagerne. Det har været en fornøjelse at få Christian med på teamet, og hver dag glæder vi os over, at den sultne løve valgte at joine vores vilde (vækst) eventyr. Tak for det, Christian. Vi glæder os meget til den videre rejse.

Sortimentet vokser

Der er mere end én sulten løve med på O’TAY rejsen; vi er alle sultne efter mere, og i løbet af de sidste 2 år har vi udvidet sortimentet betydeligt, og vi har tilføjet (endnu) flere smukke, silkebløde styles til det - i forvejen - store udvalg af beklædningsgenstande af høj kvalitet. Når du udforsker de forskellige kategorier på vores side, finder du ud af, at der løbende kommer nye styles til, og at vi hele tiden holder os opdaterede på, hvad det er, der trender i gadebilledet. Du kan derfor være sikker på, at den O’TAY genstand, som du lægger i den digitale indkøbskurv, følger de moderne tendenser, og derudover kan du være sikker på, at den omslutter din krop med velbehag og sikrer komfort i verdensklasse. Høj kvalitet og gode, holdbare materialer er nemlig nøgleord i vores forretning, og det er vi helt sikre på, at du kan mærke. Netop disse nøgleord gennemsyrer O’TAY sortimentet, så hvis du er vild med smukke styles i høj kvalitet, og som holder længe, skal du ikke holde dig tilbage. Især ikke nu, hvor vi fejrer fødselsdag, og vi har en overraskelse gemt i (cashmere) ærmet: nemlig rabat på hele shoppen! Man har vel kun fødselsdag én gang om året, ikke?

Vi fejrer fødselsdag med -20% på ALT

Ja, du hørte rigtigt. I anledning af, at vi runder 2 leveår, sætter vi alle vores smukke O’TAY styles ned med 20%. Og det er stort. Rigtig stort. Det hænder nemlig sjældent, at vi sætter vores sortiment ned i pris, og det er der flere årsager til. Ét er, at vi lever og ånder for at kunne tilbyde høj kvalitet og holdbarhed i top, og netop høj kvalitet er noget, der koster lidt ekstra. Noget andet er, at det er vigtigt, at ALLE vores kunder er tilfredse. Der er ikke noget værre end at købe en bluse eller top til fuld pris, som så kommer på bud 2 dage efter. Og det tredje: vores styles er alle knasterne værd, og derfor er det altså sjældent, at vi skruer på prisen. Du får, hvad du betaler for, og i vores tilfælde er det høj kvalitet, god service, ultimativ holdbarhed og moderigtige beklædningsgenstande. O’TAY styles er en investering - en god én af slagsen – og det er altså sjældent, at der bliver slået en flig af prisen på gode investeringer, for de skal jo gerne give et profitabelt afkast på sigt. Og sådan er det også med vores styles – de vil glæde dig i mange år fremover.

Men, men, men! I år gør vi altså en undtagelse, når vi sætter alle vores populære styles ned, så vær hurtig på tasterne, hvis du gerne vil klikke din favorit hjem til en favorabel pris. 

Vores favoritter – vi guider

Okay, okay… Alle O’TAY styles er favoritter, hvis vi skal været helt ærlige, og derfor kan vi ikke udvælge én eller to beklædningsgenstande fra vores mærke. Vi elsker hele molevitten og med god grund. Fælles for alle de ting, som du finder på vores side, er nemlig, er de er bløde, skønne og komfortable. Vi kan dog godt give dig lidt guidance med på vejen, hvis du er i tvivl om, hvilken O’TAY style du skal lægge i kurven i anledning af, at vi holder fødselsdag og giver ekstraordinær rabat på hele shoppen. Men vi kan ikke holde os til et lille udvalg.

Er du på udkig efter en blød cashmere bluse, som du kan bruge til såvel hverdag som fest? Så tag et kig på den populære Abbelone Cashmere Sweater, der har de fineste detaljer, og som nærmest giver din krop et blødt cashmere-kram. Er du til V-udskæring, og kan du godt lide feminine detaljer? Så gå med vores Laura Sweater, der er fremstillet af uld og cashmere, og som er perfekt til hverdag, når du gerne vil have, at looket er lidt ”extra”. Til dig, der godt kan lide det simple look, findes der også det perfekte match. Har du f.eks. set vores Lovisa Cashmere Sweater? En bedårende sag, der passer til alle anledninger. Smukke bluser, sweatere og toppe er der nok af hos O’TAY, så gå på opdagelse i det store udvalg, og find din nye favorit. 

Forårets must-haves

Selvom vi ikke kan udvælge vores favoritter, fordi vi elsker dem alle, kan vi jo godt spå om, hvilke styles, vi tror, kommer til at trende her i foråret og i de tidlige sommermåneder. Karen silkeskjorte og Kelly silkenederdel er to skønne silke must-haves, som fortjener en plads i ethvert garderobeskab, hvis du spørger os. Du kan læse mere om vores smukke silke styles her, eller du kan slå et smut forbi vores kategori og lade dig forføre. Hvis du er på udkig efter en style, der er god, når aftenerne er lange, men en smule kølige, kan vi anbefale Johanne cashmere blusen eller vores skønne Luna sweater, som du rigtigt kan putte dig i. Uanset, hvilken O’TAY style, du vælger til foråret eller sommeren, kan du være sikker på, at du modtager en blød, skøn pakke, der vil indeholde en (ny) favorit til dit klædeskab. Go shoppinglyst er der vel bare tilbage at sige.

 

Vi er glade for, at du vil være med til at fejre O’TAY – vores hjertebarn – og at du følger med i vores vilde rejse. Af hjertet: tak!

Og tillykke til os selv.

Kærlige fødselsdagshilsener og bløde cashmere knus

Team O’TAY

Tilbage til blog