Eksklusive designs i naturmaterialer | Fri fragt over 599 kr.*

Eksklusive designs i naturmaterialer | Fri fragt over 599 kr.*

Søg

Design og materialer

Hos O’TAY mener vi, at det mest ansvarlige tøj du kan erhverve dig, er det du ender med at slide op. At have sit tøj i lang tid kræver, at man som forbruger træffer et bedre valg, når det kommer til kvaliteten af tøjet. Og vi kender det godt – det er svært at træffe valget mellem alle de fine styles der findes. Derfor er det vores opgave at gøre det lettest for dig!

Langtidsholdbare materialer, tidløst design og feminine detaljer ligger dybt i O'TAYs DNA. Så næste gang du står og skal træffe valget mellem to bluser, skal du vælge med hjertet. Kærligheden til gode materialer vil altid højere end prisen. Når du vælger O’TAY, træffer du et valg om at gøre dig, din pengepung og miljøet glade.

Vores princip om at vælge kvaliteten over pris, støtter op om FN's Verdensmål #12 - Ansvarligt forbrug og produktion.

Ansvarlighed på mange måder

O’TAY går ind for en bæredygtig udvikling, og derfor vægter vi vores ansvarlighed højt. Ansvarlighed har mange aspekter, og vi sætter en ære i, at du som kunde hos O’TAY altid ved, hvordan vi arbejder med ansvarlighed og bæredygtige tiltag.

Vores ansvarlighed handler ikke kun om miljøet - det omhandler i lige så høj grad om social og økonomisk ansvarlighed.

Hos O'TAY vægter vi højt, at vi kan stå indenfor de forhold vores opdrættere og deres dyr lever i. Derfor er det vigtigt for os, at vores cashmere er certificeret med ”The Good Cashmere Standard”, og at vores uld er certificeret med ”The Responsible Wool Standard”.

Disse certificeringer sikrer, at det altid er gode og ordnede forhold for opdrætteren, hans dyrehold og produktionen.

The Good Cashmere Standard

”The Good Cashmere Standard” er en certificering, der er bygget op omkring tre principper;

- at fremme dyrevelfærd i produktionen af cashmere
- at støtte opdrætterne for at sikre en bæredygtig indtægtskilde
- at beskytte miljøet

Certificeringen skal fornyes en gang årligt, hvilket betyder, at vi altid er sikret gode og ordnede forhold hos gederne, deres opdrættere og for miljøet.

For at blive certificeret kræver det bl.a. at man kan leve op ”The Five Freedoms”. Det kræver, at intet dyr på noget tidspunkt må udsættes for sult, tørst, ubehag, smerte, skade eller sygdom, samt at dyret skal have frihed til at have en naturlig adfærd og leve livet uden stress og frygt.

Certificeringen støtter op om FN's Verdensmål #12 - Ansvarligt forbrug og produktion.

Responsible Wool Standard

”Resonsible Wool Standard” er en certificering, hvis formål er;

- at give uldindustrien et værktøj til at anerkende opdrætternes bedste praksis
- at sikre at ulden kommer fra opdrættere, der har en progressiv tilgang til driften af deres landstykke, samtidig med at have respekt for fårets velfærd og ”The Five Freedoms
- at sikre en sporbarhedskæde af de certificerede materialer gennem forsyningskæden

Også ved denne certificering kræves det, at man kan leve op ”The Five Freedoms”. Fåret må derfor på intet tidspunkt må udsættes for sult, tørst, ubehag, smerte, skade eller sygdom. Derudover skal fåret have frihed til at have en naturlig adfærd og leve livet uden stress og frygt.

Certificeringen støtter op om FN's Verdensmål #12 - Ansvarligt forbrug og produktion.

Søg efter produkter

    Are you in the right place?

    Skift land