Must-haves til sommer

Must-haves til sommer

Vi går sommeren i møde, og det betyder at sommertøjet snart skal forrest i garderoben. Er du i tvivl, om din cashmere sweater er det rigtige valg på en varm dag? Eller er du usikker på, hvilke cashmere-styles du skal købe? Vi guider dig her, og fortæller alt hvad du skal vide om cashmere til sommer - måske kan du tilføje en ny cashmere sweater i garderoben.

Men først og fremmest... Ja, cashmere kan godt bruges til sommer.

Der findes tonsvis af modemyter omkring cashmere. Den største myte er, at en cashmere sweater kun kan bruges til vinter. Selvom cashmere er dejlig, blød og varm at have på om vinteren, kan det sagtens bruges til sommer. Materialet har egenskaber, som gør det let og åndbart at have på. Det er temperaturregulerende, der gør det velegnede til selv de varmeste måneder. Med den rette pleje, kan din cashmere sweater holde i mange år - det er en investering, du helt sikkert skal overveje.

Vi har et stort udvalg af sweatre, bluser, t-shirts og accessoires lavet af cashmere, så du med sikkerhed kan klæde dig på til alle slags vejr. Se vores udvalg lige her. Mangler du inspiration til dit næste køb, har vi lavet en liste, med vores fineste sommeritems, som du kan tilføje i din garderobe:   

Item 1: Phoebe Cashmere/Cotton Blous

Vores absolut favorit, Phoebe, er perfekt til sommer! Det er en åndbar og tætsiddende bluse med rullekanter ved halsen og ærmerne. Blusen er let, feminin og har det flotteste mønster. En perfekt mix af bomuld og cashmere så du får en blød hverdagsluksus følelse. Til de lidt koldere dage kan du kombinere dit outfit med en sweater, så du føler dig godt tilpas. 

    
Find Phoebe blusen her.
 
Item 2: Sophie Cashmere T-shirt
Vores Sophie cashmere t-shirt er perfekt til en varm solskinsdag. T-shirten er med løs rullekrave og har små slidser ved ærmerne og forneden. Sophie findes i neutrale farver. En klassisk og simpel t-shirt der kan bruges året rundt. 
    
Find Sophie t-shirten her

 

Item 3: Renee Cashmere Shorts 

Renee Cashmere Shorts er lavet af et skønt cashmere blend, som gør det behageligt og blødt at have på. Shortsene har kabeldetajler på siderne som matcher vores Rebecca Cashmere Sweater. Vores Renee shorts er et must-have til en gå-tur på en varm sommerdag, eller bare vil slappe af på sofaen. 

    

Find Renee shortsene her

 

Item 4: Nessa Cashmere Scarf 

Vores bestseller Nessa cashmere tørklæde kan bruges til at varme dig, når det bliver en kølig sommeraften. Cashmere tørklædet har flere funktioner. Det kan bruges til at varme dig, men det kan også bruges som en lækker accessoires til dit outfit. Et must-have til at pifte ethvert outfit op. Nessa findes både med og uden striber. Har du allerede et Nessa cashnere tørklæde, men er i tvivl om, hvordan du kan style det? Se mere her.

     

Find Nessa tørklædet her.

 

Item 5: Palma Wool Cap

Den sidste item på vores liste er Palma Wool cap. Kasketten er lavet af filtet uld, og dækker ansigtet for solens stråler. Palma giver et finish touch til alle outfits, og kan derfor bruges året rundt - også når solen ikke skinner. Kasketten er one-size, men kan justeres bag på.

     

Find Palma kasketten her.

Tilbage til blog