Nessa tørklæde

Sådan styler du dit Nessa cashmere tørklæde

Er du i tvivl om, hvordan du kan style dit Nessa cashmere tørklæde? Cashmere tørklædet er et must-have, som kan pifte ethvert outfit op, og byder på flere forskellige styling muligheder. Vi guider dig her. 

Vores cashmere tørklæde er et item, man ikke skal undervurdere. Det giver ikke kun et luksuriøs look - det føles også sådan. Kvaliteten er i 100% cashmere, og derfor kan du være sikker på, at det sidder behageligt, blødt og lækkert rundt om halsen. Vi kan ikke komme udenom, at moden skifter, og der vil altid være nye trends og tendenser. Men vi kan med sikkerhed fortælle, at dette cashmere tørklæde aldrig går af mode. Er du til et casual eller formelt look, kan cashmere tørklædet styles efter dette. 

Nessa Cashmere Scarf er en bestseller, og du vil altid kunne finde den i et hav af farver, så du har et, der matcher ethvert outfit. Hvis du mangler et cashmere tørklæde, er Nessa cashmere tørklædet et sikkert valg og en uundværlig hverdagsluksus.

Men hvordan skal det styles?

Look 1: The Classic 

Det kan aldrig gå galt med det klassiske look. Oplever du ofte tøjkrise i hverdagen? Style en helt enkel hvid t-shirt med dine yndlings jeans. For at opgradere hverdagslooket kan du tilføje et Nessa cashmere tørklæde for at pifte dit outfit op. Til de lidt koldere dage kan en blazer bruges over t-shirten. Det er enkelt, klassisk og casual, og der er plads til at afprøve forskellige smykker og sko. 

Look 2: Let's Party 

Har du en kjole bagerst i dit klædeskab som aldrig bliver brugt, eller trænger du måske bare til at pifte din simple sorte kjole op? Så kan du uden tøven tage dit Nessa cashmere tørklæde frem. Cashmere tørklædet passer perfekt til din næste fest. Brug en enkel kjole med et tørklæde rundt om halsen - det giver både et feminint og elegant look med et personligt touch, som vi elsker det! 

Look 3: Business Casual  

Vil du fremstå mere formelt på kontoret, men samtidig være komfortabel i tøjet? For at give et mere business casual look, kan en t-shirt og et par sneakers bruges sammen med dit suit. Brug dit Nessa cashmere tørklæde som accessorie og undgå smykker der er til gene.

Look 4: Going Sporty

Til sidst har vi vores sporty look. Vil du være behageligt i tøjet men alligevel trænger til at friske looket op? Jogging bukser og en sweater kan aldrig gå galt. Det er behageligt, dejligt og sikkert. Et Nessa cashmere tørklæde er til dig, som gerne vil tilføje lidt kant til dit joggingtøj.  

Tilbage til blog