Vores tips til ønskelisten

Vores tips til ønskelisten

Christmas is just around the corner…

Det betyder bl.a., at vi skal skrive ønskeliste til vores nærmeste. Hos O’TAY har vi gjort det nemt at skrive årets ønskeliste.
Vi har 5 bud på de styles, som vi håber gemmer sig under vores juletræ i år, fordi vi siger JA TAK til bløde pakker under træet: 

 

Jørdis Cardigan

Grunden til at Jørdis cardiganen skal ligge under vores juletræ, er, at den bl.a. har en god længde, hvilket er skønt i den kolde vintertid. Jørdis har et lækkert look med ribstrik, lommer samt bindebånd. Cardiganen er i 100% merino-uld, som føles blødt som smør for huden og varmer kroppen på en behagelig måde. Du har både mulighed for at anvende Jørdis til hverdag og fest, idet bindebåndet kan udskiftes med dit eget personlige bælte.     

 

Jessica Kjole

Grunden til at Jessica kjolen skal ligge under vores juletræ, er, at når vi først har fået kjolen på, så har vi ikke lyst til at tage den af igen. Jessica bliver et centralt piece i din garderobe med sin ribkrave og sideslids. Kjolen er i 100% merino uld, hvis blødhed gør, at det føles som om, du bliver krammet af det lækre materiale. Jessica er den perfekte kjole til den kolde tid, og den vil holde i mange sæsoner ud i fremtiden.

 

Abbelone Bluse

Grunden til, at Abbelone blusen skal ligge under vores juletræ, er, at blusen virkelig er et musthave i garderoben, idet den passer til ALT -  lige fra et par hverdagsjeans til en selskabsnederdel. Abbelone er i 100% cashmere, hvilket er ren luksus for kroppen, og blusen har 4 smukke perler på hvert ærme, som understreger det feminine og eksklusive look. Abbelone findes i et hav af flotte farver, og der løbende kommer nye farver til. Den nyeste Abbelone bluse er i farven sort. Den er en sand klassiker, der kan styles med alt.  

Josefina Halstørklæde & Jamilla Hue

Grunden til, at Josefina halstørklæde og Jamilla hue skal ligge under vores juletræ, er, at de kan holde os varme gennem efteråret og vinteren. Josefina og Jamilla er begge i 100% cashmere, og blødheden kan mærkes, så snart de bliver taget i brug. Deres enkelthed i farve og form gør dem perfekte til de vinterjakker, som du allerede har hængende i skabet. Hvad mere kan vi ønske os end et matchende hue- og halstørklæde look, der er stil over?

 

O’TAY Sokker

Grunden til, at mindst et og måske to par O´TAY sokker  skal ligge under vores juletræ, er, at de er den vildeste luksus til fødderne ! De er i 100% cashmere og ultra bløde. O’TAY sokkerne er perfekte til hjemmebrug, hvor de varmer fødderne og gør hjemmelooket mere eksklusivt med det strikkede kabel mønster.  

Tilbage til blog