Outfit inspiration: Skal du til en festlig anledning?

Outfit inspiration: Skal du til en festlig anledning?

Foråret er her, og det betyder lysere og lunere dage, og for mange betyder det også flere festlige lejligheder. Måske du skal til påskefrokost lige om lidt? Måske du skal til konfirmation? Eller måske du bare skal til en hyggelig komsammen med dine gode, gamle veninder. Uanset lejlighed og anledning, så har O’TAY noget, du kan tage på. Både toppe, t-shirts og blazere kan bruges til festlige anledninger.

Der er mange fordele ved at vælge strik. For det første er det rart og blødt at have på. For det andet har vores styles så mange fine detaljer, som bare giver dit outfit dét ekstra. Mange af vores styles består af cashmere, og cashmere har den geniale egenskab, at det er temperaturregulerende, hvilket jo også er lidt smart, når du ikke ved, om du skal sidde i et lunt rum med masser af stearinlys, eller om du skal sidde på en restaurant, hvor døren hele tiden går op og i. Vores cashmere styles er elegante og tidsløse, så når du vælger et outfit med en af vores styles, så er du garanteret et klassisk og stilrent look.

Man kan nemt style vores tøj, her er det kun fantasien, der sætter grænser. Uanset om du ønsker et lidt mere råt look med brede jeans og en blazer udover, eller måske du ønsker et lidt finere look med en lidt længere nederdel og et par ballerina sko, så er der noget for alle. Det handler for os om, hvordan det forskellige bliver stylet, og hvordan vi har det i tøjet. Det skal foruden at være smart, være rart og komfortabelt at have på - så har vi det bedst. Du kan tilføje accessories og sko for at pifte et outfit op, eller du kan lade stylen stå lidt mere alene, ved at vælge et mere simpelt outfit. Det er helt op til dig.

Du kan også nemt kombinere vores tøj med noget, du i forvejen har i garderoben nyt som gammelt - her er det op til dig. Vi elsker selv at style et nyt stykke tøj med vores gode gamle yndlingsbukser for eksempel.

Lad dig inspirere af vores nyheder og billeder fra vores Express shoot med vores in-house modeller Marianne og Amanda.

Tilbage til blog