Must-haves til sommerens eventyr

Must-haves til sommerens eventyr

Byder din sommer på en tiltrængt ferie - eller har du ikke fået planlagt dit getaway endnu? Så har vi gjort det til vores opgave, at hjælpe dig med at pakke kufferten og vise dig den skønneste feriedestination. 
 
 
 
 

Favoritter til sommeren

Fantastiske toppe

Forestil dig en luksuriøs og silkeblød følelse mod din hud på en varm sommerdag. Helt fjerlet og komfortabel. Det er følelsen af toppe i cashmere-kvaliteter, der er kendt for sin temperaturregulerende egenskab.

CARLA | CELINE | CELESTE

 

Luftige kjoler

Det er essentielt, at du husker kjolen i din sommergarderobe. Det er altid klædeligt at bære en kjole, og fordelen er, at du kan nemt bruge den til alt, uanset om det er en tur på stranden eller en aften i byen.

CHLOE | CARMA | CATHRINE

 

Uundværlige t-shirts

En style du næppe kan have for mange af i klædeskabet er: t-shirts. De er anvendelige hele året, og de er et must-have i kufferten, når turen går sydpå!

CASSIE | CAROLINE | CHERRY

 

Komfortable bluser

Leder du efter den perfekte langærmede bluse, der skal med i kufferten på ferie? Så har vi lige det, du søger - uanset om den skal være feminin, basic eller fyldt med detaljer. Her er vores bedste forslag:

CAMILLA | ABBELONE | BECKIE

 

Travel essentials

Hvis du fylder kufferten op med strik og andre delikate materialer, har vi 3 must-have plejeprodukter, som du virkelig IKKE må glemme at tage med. Med dem kan du friske dit tøj op og beskytte det med ubudne møl.

CASHMERE COMB | FRESHEN UP | CEDAR BALLS

 

 

Pakkelisten

Pakkelisten tager udgangspunkt i en dejlig ferie, hvor du både skal slappe af, på eventyr i naturen og ud at spise i byen. Den sørger også for, at du husker træningstøjet til de aktive dage og bogen til afslapningen på solsengen.

Must see: O'TAYs anbefaling

Hvis vi skal komme med et kvalificeret bud på den perfekte sommerdestination, må det uden tvivl være: Mallorca. Vi er blevet hovedkulds forelsket i den smukke ø, efter vi var så heldige at besøge den i forbindelse med vores photoshoot på sommerkollektionen. Mallorca byder på alt du kunne drømme om.
 
Øens mange store bjergene sørger for at give dig den smukkeste udsigt, uanset om du kigger mod vandet eller ind på den smukke natur på land. Særligt én by har vundet vores hjerter - smukke og vidunderlige Deià - og det er uden tvivl et sted, som vi skal genbesøge.
 
Mallorca rummer alt det, der skal til for at få dig i den rette feriestemning. Øen har den skønneste natur, de smukkeste huse, friske og lækre råvarer, og bevæger du dig rundt i landsbyerne, vil du hurtig opleve den autentiske kultur.

 

 
 
Tilbage til blog