Hvorfor er en adventskalender den perfekte gave?

Hvorfor er en adventskalender den perfekte gave?

Hvad har en adventskalender at gøre med mit kærlighedssprog?

Er dit kærlighedssprog at være betænksom, og måske endda give gaver? Så er de fire søndage i advent den oplagte mulighed for, at forkæle en du har kær! Årets adventskalender 2023 - den blødeste, den mest eksklusive og den fineste af slagsen - finder du hos O'TAY lige HER.

Julen er en tid, hvor de fleste gør sig umage for at skabe en hyggelig stemning, tage på julemarkeder, ses med venner og familie, lave julepynt og småkager - alt imens man forsøger ikke at blive ramt af julestressen. Men det er næsten umuligt ikke at blive ramt af den følelse, i sin jagt på den "perfekte" jul.

Hvis dit kærlighedssprog er betænksomhed, ved at give den helt rigtige gave, kender du uden tvivl også til presset, som man føler, når man bare gerne vil gøre modtageren glad. Det pres kan vi hjælpe dig med - vi har nemlig løsningen!

 

Hvorfor give en adventskalender?

Forestil dig følgende: det er blevet søndag morgen, du sidder i sofaen og nyder stilheden. Der er ro på, du slapper af og forbedreder dig på en ny dag og snart en ny uge.

Eller - det er blevet søndag morgen. Dagen er startet med 100 km/t, fordi dine børn er stået ALT for tidligt op, og nu er dagens cirkus atter i gang. Dagen føles uendelig lang, fordi der er så meget fart på.

Det er bare to af mange scenarier, der kan udspille sig på en helt almindelig søndag. Og uanset hvilket scenarie der gælder for dig, ville det være rart at vide, at der er en, der tænker på dig.

Så tænk hvor fantastisk det ville være, hvis du kunne give dine kære en pause, hvor de kan trække stikket i 5 minutter og bare nyde omsorgen fra dig. Det kan måske virke uoverskueligt, at stå for en adventskalender ved siden af alle dine andre gøremål - så hvorfor ikke give en anden opgaven?

En adventskalender fra O'TAY er ideel for dig, der gerne vil have overskud til julehyggen og stadig forkæle dine kære. Det er nedtællingen til jul, hvor du er sikker på, at modtageren af gaverne har dig i tankerne hver søndag i advent, fordi du sørger for at forkæle dem med små og betænksomme gaver.

 

Hvad er der i O'TAYs adventskalender i år?

Vi har netop åbnet op for salget af årets eksklusive adventskalender, der tilbyder dig smørblød forkælelse alle fire søndage i advent. Hver en gave er nøje udvalgt og håndplukket til adventskalenderen, så du kan koncentrere dig om at nyde julen. Årets adventskalender indeholder 4 luksuriøse gaver - præcis som det skal være.

Vi vil ikke løfte sløret for, hvad du præcis får i de 4 gaver, men vi kan give dig et par hints. Til de fire søndage i advent kan du forvente: en uundværlig basic top, must-have plejeprodukter og luksuriøse cashmere accessories. Alle styles er i klassiske farver, så de med garanti vil passe ind i enhver garderobe. Alle gaverne er pakket fint ind, personligt af teamet bag O'TAY, så de er klar til at sprede lidt julestemning.

 Det kan være, at du skal forkæle dig selv, din mor, en veninde eller en anden du har kær - måske du skal give et hint til din bedre halvdel om, at adventskalenderen er til salg nu. Du finder årets adventskalender HER.

 

Vi håber, at vi får lov til at være med til at sprede lidt julestemning - vi glæder os i hvert fald til at pakke alle de fine gaver ind og sende dem afsted til de heldige!

Knus fra Team O'TAY

 

Tilbage til blog