GUIDE - Accessories til de kolde måneder

GUIDE - Accessories til de kolde måneder

Har du allerede dine go-to accessories til de kolde måneder vi går imøde?
Det kolde efterårsvejr bliver altså bare en smule mere lækkert, når man også har lækre accessories. Kulde og kvalitet - it's a match
I denne guide klæder vi dig godt på til de kolde måneder, så du kan holde varmen og være chic på samme tid.

Materialernes betydning 

Afhængigt af, hvor koldt det er udenfor og hvor varm du foretrækker at holde dig gennem vintermånederne, har materialevalget af dine accessories betydning.
Hos O'TAY er vi yderst begejstrede for både cashmere, alpaca og uld, og tilbyder derfor en række styles i alle tre materialer😍

 

Cashmere

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker cashmere hos O'TAY, og personligt nyder vi godt af det delikate materiale året rundt. Om sommeren trækker vi gerne i en cashmerebluse, når dagen går på hæld, og om vinteren, hvor kulden er bidende, er cashmeretrøjen det ultimative musthave til vores garderober. Og netop det at cashmere holder os varme, gør det et perfekt materialevalg til vores vinteraccessories. 
Faktisk er cashmeres isoleringsevne tre gange bedre end almindelig uld, hvilket gør cashmere perfekt til at opretholde din kropstemperatur. Resultatet er et materiale, der holder dig varm, men aldrig for varm.
Fordi fibrene i cashmere er ultrafine og tynde, er cashmere silkeblødt og vil derfor aldrig begynde at kradse eller klø. En hue, et tørklæde eller handsker i cashmere vil derfor altid være ekstra behageligt at have på.
Et ekstra plus ved cashmere er også, at dets isolerende gør cashmere lettere end uld. Derfor vil det nærmest ikke føles som om, du har ekstra lag på, når du vælger vinteraccessories i cashmere.

Alpaca

Noget særligt ved alpaca er, at materialet består af det fineste hår, der findes. Det gør fibrene lige, lange og utrolig bløde. Hårene er en smule stivere end cashmere, hvilket gør alpaca et oplagt materiale til blends.
En alpaca-style er både elastisk, slidstærk og vil ikke kradse. Alpaca gør derfor dine styles utroligt komfortable at bære.

 

Uld

Et andet materiale, vi sætter stor pris på er ren uld. Selvom isoleringseven ikke er lige så stor som ved cashmere, er uld stadig et yderst effektivt materiale, hvad angår at holde dig varm i det kolde vejr. 
Desuden er fibrene i uld tykkere end i cashmere, hvilket gør uld til et mere slidstærkt materialevalg.
Fordi uld er mere tilgængeligt end de andre uldtyper, er prisen på uldstyles også en smule billigere i pris.

Essentielle efterår- og vinteraccessories

Der findes efterhånden en bred vifte af accessories til de kolde måneder, men lad os fokusere på de mest essentielle. Hos O'TAY tilbyder vi derfor et udvalg af huer, handsker og tørklæder i både cashmere, alpaca og uld🤍

Huer

100% cashmere

Dicte Beanie

 

Jamilla Beanie

 

100% uld

Valley Beanie

 

Alpaca

Daimi Beanie

 

Handsker

100% cashmere

Nala Gloves

Alpaca

Daphne Gloves

Tørklæde

100% cashmere

Demi Scarf

 

Dua Scarf

 

Josefina Scarf
Nessa Scarf

100% uld

Dora Scarf

 

O'TAY tip

Når du tænker på varme accessories til de kolde måneder, er sokker nok ikke det første der dukker op. Men hvis du vælger et varmt materiale, er sokker også yderst effektive til at holde dig varm.
Vores sokker i O'TAY's velkendte cashmere blend kan både tåle hverdagsbrug og vask, så du kan roligt fylde sokkeskuffen op med bløde sokker til de kolde dage🐻

Cashmere Blend

Socks Blend

How to style?

Alle vores accessories er designet som tidsløse styles, så du let kan matche dine items på kryds og tværs og se lige chic ud uanset hvad - what's not to like?
Du behøver derfor ikke tænke så meget over, hvordan du styler outfittet, så dine accessories matcher🤎

Følg os på 

Instagram @otaycashmere

TikTok @otaycashmere

 

Besøg vores nye butik

O'TAY Flagship Store

Brandts Passage 7, 5000 Odense

 

Åbningstider

Mandag - lukket

Tirsdag-fredag - 11:00-17:30

Lørdag - 10:00-15:00

Søndag - lukket

 

Cashmereknus fra

Team O'TAY

Tilbage til blog