Derfor er strik uundværligt i din efteråsgarderobe

Derfor er strik uundværligt i din efteråsgarderobe

Sweater Weather 

It's Sweater Weather time - den elskede strik-sæson er landet, og tiden er endelig inde til at pakke dig ind i en masse uld og cashmere - vi elsker det!
Det er også tid til at evaluere vores styles - sweateren vi måske vil donere eller sælge, og de nye køb vi ønsker at tilføje garderoben.
Strik er, hvis du finder de rette styles, i stor stil med til at opgradere dit efterårsoutfit med yderst mange stilpoint. Derfor forklarer vi i denne post, hvorfor strik er det mest essentielle og uundværlige efterårsitem i din garderobe. Vi guider dig også til et spændende og varieret udvalg af både klassiske og trendy strik til dette, men også de mange kommende efterårs- og vintermåneder. Vi medtænker nemlig altid ansvarlighed, når vi designer vores styles - håbet om, at du har lyst til at bruge dine O'TAY-items over mange sæsoner.
 

Derfor er strik uundværligt

Hold varmen

Det lyder kedeligt og logisk, og det er det i og for sig også - men det er også en nødvendighed.

Strik er et must i efterårs- og vintergarderoben, fordi det holder dig varm på de kolde dage. Der er intet værre end at komme ud af døren med for lidt tøj på, især ikke i efterårets ofte blæsende og regnfyldte vejr. Så hvorfor ikke blot tage en ekstra strik med dig på din færd - særligt, når du kan vælge mellem utallige fine og moderne styles?

 Hos O'TAY har vi både strik i 100% cashmere og i cashmere- og uldblanding, så du kan holde varmen og ikke gå på kompromis med kvalitet og komfort🤎

 

Gør det nemt for dig selv

Endnu en årsag til, at strik er uundværligt er, at du hurtigt og let kan sammensætte et stilfuldt, praktisk og behageligt outfit til de kolde efterårsdage - en statement-strik er prikken over i'et ved det gode efterårsoutfit. 

Det kræver dog lige, at du har fået ryddet op i skabet og danner dig et overblik over dit udvalg af strik - men bestemt det værd på sigt! 

 

Vær med på moden

Endelig er en favoritstrik essentiel i efterårsgarderoben, hvis du gerne vil være med på moden.
Inden for de seneste år har designernes kollektioner til Fashion Week i modebyerne gjort det klart - Go heavy on the Knitwear or go home. Med andre ord - udvalget af favoritstrik er vigtigt for den gode efterårsgarderobe. Lige fra klassiske striber og basic turtlenecks til  cardigans i fine detaljer og chunky sweatre - en solid pullover-style i det rette farvevalg vil tilføre et strejf af luxury til dit look.

Musthave strik til din efterårsgarderobe

Favoritstrik kommer i alle afskygninger - både style og farvenuance ses i mange forskellige retninger i modebilledet. Men bare rolig - vi guider dig til en veletableret efterårsgarderobe med strik i lange baner🩶

Et O'TAY tip?

Vælg dine favoritstyles i 1-2 str. større end normalt for et mere oversized og menswear-inspireret look. Dette vil tilføre dit look kant og skabe en fin balance mellem maskuline- og feminine detaljer, og ikke mindst give et komfortabelt fit. 

 

Cardigan

De udvalgte cardigans består af fine detaljer med både strikmønster og elegante perler - perfekt ud over en t-shirt eller en klassisk strik.

Cashmere

Vores strik i 100% cashmere er helt oplagte på kølige dage, hvor du har brug for et bamseblødt kram. 

Chunky sweater

En chunky og oversized sweater er et must, når du ønsker at putte dig ind i en vamset og løst strikket strik - her er nogle bud🐻

 

Klassisk strik

En go-to klassisk strik virker altid, og bør udgøre en stor del af din efterårsgarderobe. Udvalget er klassiske styles, men med et twist, så dit look stadig har et interessant spil.

 

 

Følg os på 

Instagram @otaycashmere

TikTok @otaycashmere

 

Besøg vores nye butik

O'TAY Flagship Store

Brandts Passage 7, 5000 Odense

 

Åbningstider

Mandag - lukket
Tirsdag-fredag - 11:00-17:30
Lørdag - 10:00-15:00
Søndag - lukket

 

Cashmereknus fra

Team O'TAY

 

Tilbage til blog