CILLE FJORD X O'TAY

CILLE FJORD X O'TAY

CILLE FJORD x O'TAY

Remember. You’re never fully dressed until you wear a smile - Cille Fjord

Det er med stor stolthed, at vi præsenterer vores første minikollektion i samarbejde med influencer, Odense pige og mor Cille Fjord. Cille var en af de første influencers, der repræsenterede vores brand, derfor var det også Cille, der skulle være designeren bag vores allerførste Collab. Vi opdagede Cille på Instagram, hvor hendes image som odenseaner med stort O, iværksætter med stort I og mor med stort M passede perfekt ind i vores feminine univers. Cille elsker at bruge farver og er god til at mixe forskellige stilarter, hvilket har givet et frisk pust og et andet touch til vores univers. Hun er enormt vellidt blandt hendes tusindvis af følgere på Instagram, og hun kombinerer humor, ærlighed og kærlighed, når hun skriver om både stort og småt. Cille har sin helt egen unikke stil, som hun selv beskriver som feminin, farverig og funky med et twist, der tydligt fremtones i hendes mini kollektion. Tanken bag Cilles tre styles er, at du skal føle dig godt tilpas i det du har på, og at du skal blomstre i tøjet. Det er en personlig minikollektion af Cille, hvor der er lagt uendeligt meget kærlighed i hver style.
Cille kjolen er inspireret af grantræet, hvis flotte grønne nåle står i flor hele året rundt. Inspirationen fra grantræet træder tydeligt frem via kjolens A-form, farven i mørk army og 3D effekten fra de små ”sløjfer”. Du kommer ligesom Cille til at blomstre i kjolen, der kan anvendes til alle anledninger. Til hverdag kan du style kjolen med en strømpebuks, en støvle og vores ultra bløde Josefina halstørklæde i sandfarvet. Til fest kan du løfte kjolens look ved at sætte et fint bælte i taljen, tage et par farverige stilletter på og anvende vores smukke Diane cardigan i ivory.
Clara buksen og Cobra skjorten, der sammen danner det yndigste sæt er inspireret af leopardens smukke og særegen pels. Buksen og skjorten er begge i et tidløst leopart print med army grøn ”tittekant”, der gør sættet elegant og eksklusivt. Med Clara buksen og Cobra skjorten får du tre forskellige look i et sæt. Brug det sammen eller hver for sig. Style bukserne med vores skønne Johanne bluse i army og skjorten med en skindbuks eller et par jeans. Brug sættet til hverdag, til selskab og som feminin hjemmedragt eller pyjamas.

Cille kjolen, Clara buksen og Cobra skjorten er alle kendetegnet ved inspiration fra den smukke natur, en særlig høj kvalitet samt en enestående behagelighed. Minikollektionen er limited edition, hvilket betyder at de tre styles, der produceret i begrænset antal, ikke kommer igen, så det er nu du skal klikke Cilles fantastiske designs hjem.
Tilbage til blog