Little O'TAY

Little O'TAY - Cashmere til de helt små

Hos O'TAY er det altid vores ambition, at kunne tilbyde de bedste styles i eksklusive materialer til kvinder - så hvorfor ikke også udvide vores univers til at rumme børnetøj? Vi er derfor stolte af, at kunne præsentere vores nye børnetøjslinje, der naturligvis hedder "Little O'TAY".

Den første kollektion har vi arbejdet længe på, og derfor kan du være sikker på, at du kan iklæde din guldklump både praktisk og stilfuldt. Vi lancerer børnetøjslinjen med nogle uundværlige styles, der tager inspiration fra det tidløse og klassiske design. Little O'TAY er designet med tanke på at være unisex, da dens afdæmpede farvenuancer kan matches på kryds og tværs. 

Vi har altid fokus på, at tøjet er stilrigt og lækkert at have på - og her er Little O'TAY ingen undtagelse. Børnekollektionen består af vores velkendte cashmere/cotton-blend, der er OEKO-TEX 100 certificeret, så dit barn altid er komfortabel. Derudover er materialet i høj kvalitet med lang holdbarhed - så du kan med fordel lade tøjet gå i arv. Hvis du trænger til at forkæle guldklumpen i dit liv, så er disse styles lige noget for dig. Måske det er dit barn, barnebarn eller en helt tredje der skal forkæles. Uanset hvem der skal svøbes i det skønneste cashmere/cotton, vil det være en perfekt barsels- eller babyshowergave! 

Kollektionen indeholder bodystockings, bluser, cardigans, bukser og accessories. Læs mere om vores styles herunder. 

Alfie Bodystocking

Vores bodystocking Alfie er i cashmere/bomuld og særlig egnet til de sarte nyfødte med omtanke for dit barns komfort. Alfie er designet med dobbelt stof over maven, så den er ekstra lun. Den er med trykknapper og derfor nem at få dit barn i, idet den både har trykknapper i bund, side og top. Alfie fås i ensfarvet, striber og pointelle-mønster. 

Alix Pants

Vores bukser Alix er bløde, varme og super behagelige. Bukserne er med elastik rundt om livet og små afsluttende ribkanter. En fantastisk kær og lille strikbuks som de små vil elske! Alix fåes i ensfarvet, striber og pointelle-mønster. 

Atlas Cardigan

Cardiganen Atlas er en rundhalset og gennemknappet cardigan i klassisk stil. Den er lavet i vores velkendte gode cashmere/bomuld kvalitet, og har broderet et Little O’TAY logo i nakken. Cardiganen har små ribkanter og farvematchende knapper. 

Antonie Blouse

Vores Antonie bluse er varm, blød og behagelig. Blusen har tre trykknapper på den ene skulder, så den er dejlig nem at få over hovedet. Vælg mellem forskellige farver, striber og eller i vores nye fine mønster. 

Arden Hat w/Tie

Arden er vores fineste lille hue med bindebånd. Den er fremstillet i vores bløde cashmere/bomuld mix. En drøm for de små at have på! Arden fås i ensfarvet, striber og pointelle-mønster.

Avery Hat

Som afrunding har vi vores Avery hat. Den kæreste lille hat har øre på toppen af huen og er fremstillet i vores bløde og velkendte cashmere/bomuld kvalitet. Så bliver det ikke sødere!

Sidst men ikke mindst...

Lige så meget, som vi har glædet os til at løfte sløret for Little O'TAY, har vi også været virkelig spændte på, at kunne udvide vores kollektion. Vi mener, at børn fortjener en lækker og behagelig hverdag - præcis som voksne. Vi er utrolig glade og tilfredse med vores kollektion, og håber at I også vil tage godt imod den, når den lanceres i sensommeren.

Tilbage til blog