Sådan skaber du dig en Capsule Wardrobe med de 12 uundværlige cashmere-items

Sådan skaber du dig en Capsule Wardrobe med de 12 uundværlige cashmere-items

 

Capsule Wardrobe

Efteråret er så småt begyndt. Det betyder mørkere dage, mere regn og kulde, men også mere strik. Det er med en hvis nostalgi, at vi siger farvel til sommeren, men det er med stor glæde, at vi byder striksæsonen velkommen!😍
 
Det, at vi går en ny årstid i møde, skaber også rig mulighed for forny vores garderober - sammensætte flere lag-på-lag outfits og generelt lege lidt mere med sine items🐻
 
Men når vi taler om at eksperimentere mere og opbygge et interessant look, kan vi alle nok også nikke genkendende til, at det til tider kan være en smule frustrerende og tidskrævende, at få sammensat det helt rette look. Og netop her kommer begrebet 'Capsule Wardrobe' ind i billedet. 
 

Et moderne koncept

Konceptet bag at skabe en Capsule Wardrobe er ikke et nyt fænomen, men er i dag blevet mere aktuelt og moderne end nogensinde før - både vores fokus på ansvarlighed og hypen omkring "Old Money Aesthetic" går hånd i hånd med det, at have en god Capsule Wardrobe.
 
Populariteten omkring konceptet har indtil videre også været fremtrædende ved dette års modeuger. Senest til New York Fashion Week, hvor de store modehuse har søgt mere mod minimalisme med underspillede luksus items. Med andre ord - meget betyder på, at en god Capsule Wardrobe er kommet for at blive!
 

Capsule Wardrobe - hvad er det?

Men hvad er en Capsule Wardrobe?
Konceptet er egentlig ret simpelt, og går kort sagt ud på at skabe en garderobe, der består af tidløse og klassiske items, som du med glæde har lyst til at bære gang på gang, og ikke bliver rigtig bliver træt af. Og så er det vigtigt, at dine items nemt kan styles på kryds og tværs, så du ubesværet kan koncentrere dig om efterårets begivenheder.
 

Vores bud på den perfekte Capsule Wardrobe

Det vigtigste for os, hos O'TAY, er, at vores kollektioner kan bruges med noget du i forvejen har i din garderobe. Derfor finder du altid tidløse designs, som aldrig går af mode, og som kan bruges igen og igen! 
 
Nedenfor har vi sammensat vores drømme Capsule Wardrobe til efteråret, som selvfølgelig består af en masse cashmere. Udvalget er en blanding af items fra vores nye efterårskollektion, og vores klassiske bestseller-items🤎

Shop vores bud


 
 

Følg os på 

Instagram @otaycashmere

TikTok @otaycashmere

 

Besøg vores nye butik

O'TAY Flagship Store

Brandts Passage 7, 5000 Odense

 

Åbningstider

Mandag - lukket

Tirsdag-fredag - 11:00-17:30

Lørdag - 10:00-15:00

Søndag - lukket

 

Cashmereknus fra

Team O'TAY

 
Tilbage til blog