Black Friday hos O`TAY

Black Friday hos O`TAY

Du skal ligne en million, uden at det koster en million – citat Stephanie Seedorff

Black Friday er en begivenhed, som danskerne virkelig har taget til sig. Vi holder naturligvis også Black Friday hos O`TAY. Det kan mærkes på fine rabatter på udvalgte styles både i webshoppen og i vores showroom, hvor vi har ekstraordinært åbent fredag fra kl 12.00 – 20.00. Kig forbi O`TAY – enten virtuelt eller fysisk !  Du vil ikke blive skuffet
 
Vi har 30% rabat på følgende merino-uld styles, så det er NU, de skal klikkes hjem til garderoben:
 

Gurli bluse

Ønsker du dig en let strik-bluse, som kan bruges alene eller over din kjole, top eller T-shirt er Gurli det perfekte valg. Gurli tilfører dit outfit et feminint og elegant touch og den har de fineste 3 perler på højre skulder.
Gurli findes i camel, sort, off white eller khaki melange (sand).
 

Gabi buks

Gabi er en yndig merinouldbuks, der kan anvendes til hverdag og til fest, alt efter, hvordan du vælger at style buksen. Gabi buksen har lækre og fine detaljer som rullekanter ved lommerne, bindebånd ved livet samt afsluttes med fine mønstre ved anklerne. Ønsker du et matchende sæt, der vil holde mange sæsoner, anbefaler vi, at du tilkøber den matchende Gro bluse.
Gabi findes i pink melange, khaki melange (sand) eller camel.    

Gro bluse

Gro er en smuk basic strikbluse, der kan styles med hvilket som helst stykke tøj i din garderobe. Blusen har fine mønstre ved ærmekanten og en ribkant forneden. Det giver Gro blusen sit eget helt unikke look. Ønsker du et matchende sæt, der vil holde mange sæsoner, anbefaler vi, at du tilkøber de matchende Gabi bukser.
Gro findes i off white, pink melange, khaki melange (sandfarvet) eller khaki (camel)

 

Gritt T-shirt

Mangler du en T-shirt, der emmer af luksus og eksklusivitet, er Gritt det helt rette valg. Gritt tilfører dit outfit et klassisk og eksklusivt look med de 3 smukke perler på højre skulder. Hvis perlerne skal komme helt til sin ret, kan du style Gritt med en skjorte eller bluse under.
Gritt findes i khaki (camel) eller off white. 
 

Gudrun top

Gudrun er en fin og sofistikeret merinould top, der kan bruges hele året rundt. I sommerhalvåret kan Gudrun bruges med et par shorts eller en nederdel, og i vinterhalvåret kan Gudrun enten anvendes helt inderst inde, for at holde varmen eller som top under en blazer. Brug evt. også toppen som en lille vest over en skjorte. Gudrun har ”flossede” kanter, og det giver toppen et mere råt look på en ultra feminin måde.
Gudrun findes i off white, pink melange eller khaki (carmel)
Tilbage til blog