Behind the scenes - Summer Simplicity

Behind the scenes - Summer Simplicity

Den nye sommerkollektion Summer Simplicity lanceres torsdag d. 20. april kl. 19.00. Kom med bag kulissen her og få et lille indblik i tankerne omkring kollektionen og den kommende sommer.

 

 
Ved skabelsen af sommerkollektionen "Summer Simplicity" var det vores mission, at gøre det nemt for dig at få en ukompliceret garderobe. En garderobe med styles der gør sig godt til det omskiftelige vejr, vi har i Danmark, og som også er perfekt at pakke i kufferten til en ferie sydpå.
Den fine sommerkollektion er skabt i vores kreative omgivelser på kontoret i Odense. Her har tankerne strejfet omkring en behagelig sommergarderobe, der indeholder alt det, vi drømmer om at tilbringe sommeren i. Derfor var det med stor spænding og sommerfugle i maven, da vi pakkede kufferten til photoshootet - havde vi formået at skabe den perfekte sommerkollektion?

 

 
Vi skød vores High Summer-kollektion i Deià. En idyllisk lille bjerglandsby - der ofte bliver nævnt som Mallorcas smukkeste by. Deià er kendetegnet ved de charmerende, snoede gader med fine okkerfarvede stenhuse og små grønne haver.
Efter vores photoshoot på skønne Mallorca kan vi ydmygt og stolt sige: JA! Vi har skabt den helt ideelle kollektion til en dejlig sommer. Den rummer alt: klassiske sommerkjoler, feminine toppe og luftigt strik.
Kendetegnet ved hele kollektionen er, at kvalitet, detaljer og komfort er i fokus. Vi er specialiseret i eksklusive kvaliteter med feminine detaljer. Præcis dette finder du naturligvis også i sommerkollektionen. Du kan opdatere din garderobe med 100% cashmere, vores smørbløde cashmere/uld, den luftige cashmere/cotton og den delikate alpaca-kvalitet. Nu er spørgsmålet bare - hvilken kan du ikke undvære?

 

Tilbage til blog