Behind The Scenes - Summer Escape

Behind The Scenes - Summer Escape

Vores kollektion ‘Summer Escape’ er skudt i vores produktionsbyer Firenze og Lucca, som ligger lidt udenfor Firenze. Kollektionen er inspireret af den italienske perle, Firenze. Byen er berømt for sin kunst og arkitektur, og har en helt unik atmosfære. 


Vi har gjort os umage for at fange denne inspirerende stemning og energi, og vi kan nu endelig præsentere vores kollektion ‘Summer Escape’, der afspejler det bedste af vores bløde univers og Italien, i en fin og elegant sammensmeltning.

 


Farverne og silhuetterne er nøje udvalgt for at bringe det klassiske og tidløse aspekt af sommergarderoben frem. Vi boede i den skønneste gamle villa lidt udenfor Firenze, hvor der var god energi, gamle finurlige detaljer, og hvor det nymoderne mødte det gamle klassiske. Selv stikkontakterne var detaljerede med små krummeluer. De smukke fliser ville vi gerne tage med hjem - og kender I det, at vinen bare smager dét bedre i den varme sol og skønne omgivelser?Med vores ‘Summer Escape’ kollektion kan du tilføje fine sommerfarver til din garderobe – lige fra toppe, strik-kjoler og cashmere t-shirts til hørbukser og lette nederdele. Disse elegante styles sikrer dig et klassisk og tidsløst look. 
I denne kollektion er vi glade for at kunne præsentere feminine farver i en forførende kombination med dejlige jordfarver. Uanset om du skal til et sommerbryllup eller en havefest, så har kollektionen noget til enhver anledning.Selve kollektionen er inspireret af den afdæmpede elegance og skønhed, der findes i Firenze. Hvert stykke tøj i kollektionen fortæller sin egen historie, ligesom gaderne i Firenze. Vi håber, at du vil finde den samme magi og glæde i vores ‘Summer Escape’ kollektion, som vi selv gør. Velkommen til en O’TAY kollektion, hvor Firenze’s charmende atmosfære og vores dedikation til kvalitet, mode, æstetik og elegance bliver forenet. Vi håber, du vil tage godt imod kollektionen og forelske dig i den - som vi har gjort.


Tilbage til blog