Behind The Scenes - Sicily Dreams

Behind The Scenes - Sicily Dreams

Vores Spring kollektion Sicily Dreams lander snart, og her er et lille sneak peek bag vores photoshoot i Trappetto. 

Photoshoot

Trappetto viste sig at være den perfekte backdrop for vores spring kollektion. Byen er en skattekiste af autentisk italiensk kultur, med smalle gader og farverige facader, der charmerede os fra første øjeblik. Det er et sted, hvor tiden synes at have stået stille, og hvor traditioner stadig er en vigtig del af hverdagen.

OTAY

Vi boede i et château, der emmede af historie og karakter. Det gamle sted med håndlavet flisegulv og brostensbelagte gader, omgivet af duften af appelsintræer, tog os tilbage i tiden. Her var intet nyt eller poleret, men alt var råt og ægte - præcis det, vi elsker hos O'TAY.

Châteauet var som taget ud af en romantisk fortælling, med dets storslåede arkitektur og antikke møbler. Hvert hjørne gemte på historier fra fortiden, og det føltes som om vi var blevet transporteret til en anden æra. Det var ikke bare et sted at bo, det var en oplevelse i sig selv.

 OTAY

Tak for at være med os på denne rejse, og vi glæder os til at dele den fantastiske Spring Kollektion med jer alle - Vi kan slet ikke vente! 

Tilbage til blog