5 grunde til at bruge Cedar Balls

5 grunde til at bruge Cedar Balls

Har du også prøvet at stå med en bluse, hvor der ud af det blå er opstået et hul? Du mindes ikke, at du har hængt fast nogle steder, eller at der har været et trådudtræk - men alligevel er der gået hul. Det vil med stor sandsynlighed være møl, der har været på spil.
 
 
Det er så ærgerligt, når man kan konstatere møl, men ikke desto mindre er der råd for, hvordan man mindsker risikoen for, at det sker igen. Men først og fremmest er det vigtigt, at du gør hovedrent i dit klædeskab, så du er sikker på, at der ikke er flere møl at opspore. Herefter skal du væbne dig med de rette plejeprodukter, så du kan beskytte dit tøj mod møl i fremtiden.
 
 
Til det er vores bedste tip, at du investerer i Cedar Balls til dit dyrebare strik.
 

1. Naturligt og miljøvenligt

En god grund til, at vores Cedar Balls er investeringen værd, er, at kuglerne er miljøvenlige. De er nemlig fremstillet af cedertræ, der på naturlig vis bekæmper møl. Møl kan ikke "tåle" duften af cedertræ, derfor vil de helt automatisk undgå at nærme sig steder, der dufter heraf. Helt simpelt og smart.
 

2. Diskret og opfriskende duft

Det dejlige ved Cedar Balls er, at de har en diskret duft. Duften er på ingen måde kvalmende eller for meget, så du kan med fordel placere dem mellem dit tøj - det sørger for, at tøjet altid er velduftende. Når duften er ved at aftage, kan man opfriske kuglerne ved at slibe let med helt fint sandpapir.
 

3. Langvarig beskyttelse

Ud over at vores cedertræskugler er miljøvenlige, har de også en langtidsvirkende effekt. Kuglernes naturlige olieindhold/duft frigives langsomt over tid, de vil derfor kunne beskytte dit strik mod møl og andre insekter, indtil de ikke længere dufter - og når duften er væk, skal du blot gøre som skrevet i punkt 2: slib let med fint sandpapir.
 

4. Alsidige brugsmuligheder

Cedar Balls kan ikke kun bruges til at lægge ved dit tøj for at beskytte mod møl. Det kan også blive brugt til at opfriske skabe og skuffer eller andre områder i din bolig. Kuglernes naturlige olieindhold gør dem nemlig anvendelige som en diskret luftrenser. Så du kan beskytte dit tøj mod mølangreb, men også rense/opfriske luften. Win-win!
 

5. Perfekt størrelse

Cedertræskuglerne har den helt perfekte størrelse og kommer i en fin lille pose. De er egnet til at tage med i kufferten, når du skal på ferie, så du altid sikrer at du mindsker risikoen for møl.
 
 
Tilbage til blog