3 kvinder - 3 forskellige outfits // Norske influencers

3 kvinder - 3 forskellige outfits // Norske influencers

Nogle dage er værre end andre, når det kommer til tøjkriser. Nogen gange kan man have en klar ide om, hvad man skal tage på, og præcis hvordan det skal styles. Andre gange kan det føles håbløst at komme i tøjet, fordi man måske ikke føler sig tilpas i sit tøj, eller måske fordi man føler sig uinspireret til at sammensætte sit look.

Vi kender det - også selvom vi er et univers fyldt med nyeste mode til kvinder!

Uanset om du har en rolig eller aktiv hverdag, har du også krav på at føle dig godt tilpas og komfortabel i dit tøj. Så simpelt er det. Men det er sommetider lettere sagt end gjort, fordi vi vanemennesker kan være for "gode" til at tænke i de samme kasser - nogle gange har vi brug for hjælp til at bryde ud af kasserne og lade kreativiteten få frit spil.

Vores bedste tip, til at lade din kreativitet bryde ud af kasserne, er: find nogle inspirerende personer på f.eks. Instagram, så du har et sted, hvor du nemt kan søge nye inputs.

Vores 3 bud på inspirerende personer

Malina Kragmann (@malinakragmann)

Malinas profil er æstetisk smuk, hvor hun viser et glimt af hendes hverdag som mor til en bedårende pige. På hendes profil kan man finde inspiration til praktisk og smukt tøj.

Tine Andrea Lauvli (@tineandreaa)

Tines profil er fyldt med cool content, hvor hun laver vovede stylinger af outfits til enhver anledning. På hendes profil finder du skandinavisk stil med edgy detaljer.

Dina Hansen (@dinahansen)

Dinas profil emmer af klassisk mode, der er stylet på minimalistisk vis og giver strejf af en capsule wardrobe. På hendes profil finder du en klassisk farvepalette med kant.

 

Vi håber, at du kan finde inspiration ved en af de tre skønne kvinder. Og husk selvfølgelig også at følge O'TAY på @otaycashmere - vi lover, at vi deler alt fra vores univers derinde!

 

Knus fra Team O'TAY

Tilbage til blog