3 gode grunde til, at du skal investere i tøj af merinould

3 gode grunde til, at du skal investere i tøj af merinould

Når du går på opdagelse i vores store O’TAY udvalg, vil du blive mødt af en masse skønne styles af merinould, og på din vej gennem den betagende jungle af smukke styles vil du måske undre dig over, hvad merinould er for en størrelse, og hvordan det skønne materiale adskiller sig fra øvrige uldtyper. I dagens indlæg giver vi dig svarene på alle dine spørgsmål, og vi giver dig tre gode grunde til, at du skal investere i O’TAY klæder af netop merinould. 

Måske har du allerede gættet det; merinould er et uldprodukt, der kommer fra (surprise) merinofåret. Det skønne materiale er meget blødere og tyndere end almindeligt uld, hvilket du hurtigt bemærker, når du iklæder dig én af de beklædningsgenstande, som du finder i vores store udvalg af merinould styles. Den bløde uld vil omslutte din krop med velbehag, og du vil - med sikkerhed - føle dig tilpas, uanset hvad du foretager dig. Komforten er, med andre ord, i top, og derfor plejer vi at sige, at merinould er perfekt til alle anledninger, for også kvaliteten og udseendet på vores O’TAY styles er noget for sig. Materialet er perfekt, hvis du kigger ind i en lang arbejdsdag, hvor du gerne vil være fashionabel og føle dig godt tilpas på én og samme tid. En trøje af merinould er dog også særdeles velegnet til specielle begivenheder – det hele kommer an på, hvordan du mixer og matcher beklædningsgenstanden, så hold dig ikke tilbage, hvis du mangler et alsidigt stykke tøj til garderoben.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal investere i en trøje, bluse eller andet af merinould? Vi gør det nemt for dig. Herunder finder du 3 gode grunde til, hvorfor de fleste sukker efter den skønne uldtype.

#1 Merinould er temperaturregulerende

Merinould er et temperaturregulerende materiale, hvilket er én ud af mange grunde til, at du bør investere i en bluse eller trøje af det bløde uldmateriale. Ulden varmer desuden i våd tilstand, og den optager ikke svedlugt, hvilket er endnu en (stor) bonus. Netop disse fordele gør, at merinould er et glimrende materiale til undertøj, men også det skønneste valg til hverdagstøj eller tøj til specielle begivenheder såsom en lækker trøje, bluse eller sweater. Når du bærer en O’TAY trøje eller bluse af merinould, vil du – med andre ord – være klædt godt på til dagens strabadser – uanset vind og vejr. 

#2 Merinould sikrer holdbarhed i top

Hos O’TAY går vi ind for bæredygtighed, og det er ikke noget, vi bare siger. Vores ord har tilknytning til den organisatoriske virkelighed, og det gør vi alt for at understrege. Vores O’TAY styles er fremstillede af materialer, der skal slides op, fordi holdbarheden er i top. Netop merinould er et materiale, der bidrager til, at vi kan sikre høj kvalitet og en god holdbarhed. Det er også derfor, at vi kalder vores trøjer og bluser af merinould for en god investering. Det er en investering i dig selv og i dit klædeskab – og det er en investering, som giver ”afkast”, hver gang du iklæder dig den, fordi du får en reminder om, hvordan blødhed føles, når det er allerbedst. Forelsk dig i en merinould trøje, og investér i dig selv. Simpelt, ikke? Hvem siger, at man ikke kan få et godt afkast hver eneste dag? Hvert fald ikke os. Merinould er en stor gevinst for klædeskabet. Punktum.

#3 Vi har de smukkeste merinould styles

Vil du høre endnu en god grund til, at du skal investere i en style af merinould? Det er nemt. O’TAY har et velovervejet udvalg af styles af merinould, som klæder enhver, skøn kvinde. Vi mener, at alle ladies derude fortjener at opleve ultimativ blødhed, og vi tilbyder altså de smukkeste merinould styles på vores hjemmeside samt i vores showroom i Odense. Tjek sortimentet ud, og bliv forført af den style, der taler allermest til dit modehjerte. Hvilken én vælger du? 

Myter omkring merinould

Der er mange, der tror, at merinould er et materiale, der er ”forvist” til de kolde vintermåneder, hvor det er vigtigt, at man kan holde varmen. Falsk. Det er korrekt, at merinould kan hjælpe dig med at holde varmen, når det er køligt udenfor, men faktisk er materialet mindst ligeså velegnet til de varme måneder, eftersom merinould - som du allerede ved - er temperaturregulerende og ikke optager svedlugt. Med andre ord; merinould er et lækkert materiale, der kan anvendes hele året rundt, så du kan roligt forelske dig i en smuk style fra vores populære O’TAY udvalg. Bær din trøje af merinould som en let jakke om sommeren, og nyd den skønne blødhed, der medfølger. 

Uld kradser – dét er endnu en myte, der ikke må siges at være sand. Kan du huske, dengang du var barn og syntes, at uldsweateren kradsede lige lovlig meget? Der er sket meget med uldproduktionen de senere år, og især merinould er en uimodståelig, blød uldtype, der omslutter kroppen med ultimativ blødhed og velbehag. Du kan takke det dejlige merinofår for det skønne materiale, der giver dig en følelse af, at du er pakket komfortabelt ind. Det skal dog også siges, at ulden bliver blødere, når den varmes lidt op, og derfor vil du opleve, at blødheden tiltager, efter du har haft din merinould style på fem minutters tid.

Tilbage til blog