Gratis levering | Levering 1-3 hverdage | 14 dages fuld returret

Søg

Vent med din betaling

Hos O`TAY kan vi tilbyde dig, at du kan købe dit tøj på afbetaling. Vi har et samarbejde med ViaBill, og det gør det nemt for dig at dele dit køb i mindre beløb.

Vi kan forsikre dig om, at det er både sikkert, trygt og nemt at købe dit tøj med ViaBill. Du har mulighed for at dele din betaling i mindre beløb – og kan til enhver tid betale det fulde beløb ud på din ViaBill-profil.

Hvis du ønsker at købe tøj med ViaBill, skal du næsten gøre som du plejer, når du handler på en webshop. Du vælger dine produkter, lægger dem i indkøbskurven og fortsætter til betalingsdelen. I steder for at vælge betaling med Dankort, kreditkort eller MobilePay, vælger du ViaBill.

Herefter vælger du forsendelsesmetode og bliver så viderestillet til en krypteret side, hvor du skal oplyse dine informationer til ViaBill. Når disse er godkendt, går dit køb igennem, og du modtager en mail om dine kontoinformationer fra ViaBill.

Du skal logge på din profil gennem ViaBill`s hjemmeside for at se, hvor meget du skal afdrage pr. måned udregnet efter det antal måneder, du har valgt.

Det er så nemt, som vi her har beskrevet. Du behøver ikke vente, hvis du har forelsket dig i en af vores lækre styles – og måske risikere at den bliver solgt.

Søg efter produkter

    aoeI8CDwtJoqdA3TymjH8lvBl40KeK