Levering og returnering

Levering

Vi leverer i Danmark fra otay.dk. Leveringstid er 1-3 hverdage.

Alle bestillinger bliver sendt som almindelig pakke med track and trace nummer. O’TAY benytter GLS som distributør og kan derfor kun forholde sig til, hvad GLS lover med hensyn til levering.

I Danmark koster fragten 29 DKK. Der er fri fragt i DK ved køb over 699 DKK.


Fortrydelsesret, returnering og ombytning

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare indenfor 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur.

Det eneste vi kræver er, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt, med hangtag og i samme emballage. Tøjet må ikke lugte af parfume etc., så prøv tøjet når du ikke har parfume på.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes udfylde og vedlægge fortydelses – og returneringsformularen, der er vedlagt din pakke eller udskrive den her:

Download: Fortrydelses- og returneringsformular

Herefter skal produktet sendes retur til nedenstående adresse:

O’TAY APS
Otte Ruds vej 8
5700 Svendborg.
Returnummer: (skal påføres på pakken) dette modtager du efter din mail omkring din returnering er modtaget.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ønsker du at returnere med GLS? Du kan nemt og enkelt købe dit returlabel fra GLS her: Køb din returlabel her

Reklamation

Ved reklamation bedes du sende et billede af fejlen sammen med dit ordrenummer til vores mail admin@otay-shop.dk. Vi henviser i øvrigt til afsnittet Handelsbetingelser på hjemmesiden under henholdsvis reklamationsret for yderligere information.

Tilbagebetaling

Ved returnering af din ordre vil beløbet altid blive tilbageført til den konto ordren er afgivet fra inden 14 dage. Hvis ordren er gennemført med betalingen VIABILL, vil beløbet blive tilbageført din VIABILL konto.