Levering 1-3 hverdage | Gratis fragt ved køb over 699 kr.

Søg

Levering og returnering

Levering

Vi leverer i Danmark fra otay.dk. Leveringstid er normalt 1-3 hverdage. Vi leverer også til Grønland og EU. Her er leveringstiden 4-7 hverdage. Priser for levering til lande udenfor Danmark vil fremgå af ordren, når leveringsadressen er oplyst.

Alle bestillinger bliver sendt som almindelig pakke med track and trace nummer. O’TAY benytter GLS som distributør i Danmark og kan derfor kun forholde sig til, hvad de lover med hensyn til levering. 

I Danmark koster fragten 29 DKK til pakkeshop. Der er fri fragt ved køb over 699 DKK. Ønsker du hjemmelevering eller levering til din arbejdsplads, er prisen 39 DKK. Til Grønland og EU beregnes prisen individuelt. Fragtprisen tillægges ordren i sidste del af bestillingen.

 

Fortrydelsesret, returnering og ombytning

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget din vare, kan du indenfor 14 dage returnere varen til os og få dine pengene retur.

Det eneste vi kræver er, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt, med hangtag og i samme emballage. Der er vedlagt en pose med genluk, som tøjet skal lægges i inden afsendelsen. Vi fratrækker 25 DKK fra din returbetaling såfremt din returvarer ikke er sendt til os i den medsendte genluk-pose. Tøjet må ikke dufte af parfume etc., så prøv tøjet når du ikke har parfume på, og vær forsigtig, hvis du har dyr, så tøjet ikke har dyrehår på, når du sender det retur.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du udfylde og vedlægge fortydelses – og returneringsformularen, der er vedlagt din pakke eller udskrive den her:

Download: Fortrydelses- og returneringsformular

Herefter skal produktet sendes retur til nedenstående adresse:

LINK LOGISTIC A/S
Vesterballevej 13
7000 Fredericia
Att.: O`TAY ApS

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, og pakker sendt retur til en pakkeshop vil ikke blive afhentet og anses ikke for at være sendt retur til os.

Vi har vedlagt en returlabel i din forsendelse. Vi har fri returfragt i forbindelse med ombytning af størrelse eller køb af anden vare. Påfør venligst det nye ordrenummer på din returseddel. Al anden returnering vil blive fratrukket 45 DKK fra tilbagebetalingen ved brug af vedlagte returlabel. Du er naturligvis velkommen til at sende retur til vores lageradresse med eget valg af transportør.

Er din returnering en del af en 2-stk`s pakkepris, bortfalder rabatten på den vare, du ønsker at beholde.

Vi bestræber os på, at tilbageføre din betaling hurtigst muligt. Der kan dog gå op til 8 dage inden beløbet er overført til det kort, der er anvendt ved bestillingen.

 

Reklamation

Ved reklamation bedes du sende et billede af fejlen sammen med dit ordrenummer til vores mail admin@otay-shop.com. Vi henviser i øvrigt til afsnittet Handelsbetingelser på hjemmesiden under reklamationsret for yderligere information.

 

Tilbagebetaling

Ved returnering af din ordre vil beløbet altid blive tilbageført til det kort, der er anvendt ved bestillingen. Beløbet vil blive tilbageført hurtigst muligt og senest 8 dage, fra vi modtager din forsendelse. Hvis ordren er gennemført med betalingen VIABILL, vil beløbet blive tilbageført din VIABILL konto.

Søg efter produkter