Gratis levering | Levering 1-3 hverdage | 14 dages fuld returret

Søg

BÆREDYGTIGHED

O’TAY - en bæredygtig fremtid

O’TAY er ikke blot et fashion brand, der leverer høj kvalitet til den bevidste kvindes klædeskab. Hos O’TAY tager vi ansvar, og det er noget, der kan mærkes. Vi mener nemlig, at den mest bæredygtige form for mode er det tøj, som du ender med at slide op. Med andre ord: tøj fra O’TAY holder, og det gør det, fordi der er tænkt over den mindste detalje, og fordi der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og produktion.

 
O'TAY UNIQUE

Efteråret 2020 forventer vi at kunne producere de første styles af overskudsgarn. Garn vi opkøber fra over-produktioner. Små skatte som vil gøre en forskel i vores univers. Vi glæder os til at kunne fortælle og vise dig meget mere. 
  

Bæredygtige forsendelser

Vores forsendelsespapkasser er certificeret og er af 70% genbrugspap. Vi har netop sat en produktion igang med forsendelsesposer i 100% genbrugsplast, så du altid modtager din ordre i recycled emballage. Besøger du vores nye showroom i hjertet af Odense,  vil du opleve, at vi ikke gør brug af plastiskposer, men at vi altid sender vores kunder ud af døren med flotte rosa papirsposer. 

Søg efter produkter