Levering 1-3 hverdage | Gratis fragt ved køb over 699 kr.

Søg

BÆREDYGTIGHED

O’TAY om bæredygtighed

Bæredygtighed er et vidt begreb, men handler helt kort om at passe på kloden, så den ikke lider for stor skade af vores levemåde. Hos O’TAY støtter vi op om den bæredygtige udvikling. Derfor prøver vi konstant at udvikle vores produktion, materialer og forsendelser i en mere grøn og bæredygtig retning. For os er det mest bæredygtige tøj, det som du ender med at slide op. Tøj fra O’TAY holder, fordi der er tænkt over den mindste detalje, og fordi der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi er enormt kræsne, i forhold til de materialer vi udvælger til vores kollektioner, hvor vi går efter de reneste og mest holdbare materialer, vi ved vil holde igennem flere sæsoner. Rejsen mod en fuldkommen bæredygtig produktion ender aldrig, men vi tror på, hvis vi alle gør lidt, så gør det meget i det store billede. 

Vores produktion

Hos O’TAY har vi fra begyndelsen været tæt på vores produktion, idet Stephanie er bosat i Xiamen, hvor hun holder tæt øje med fremstillingen af vores produkter, hvilket skaber transparens. Tætheden på produktionen betyder, at vi med sikkerhed ved at vores produktionsforhold er i orden. Det betyder ligeledes, at vi har fået et helt specielt forhold til vores leverandører og samarbejdspartnere. Vi har valgt at lave forholdsvis små produktioner, da vi på denne måde undgår at overproducere.

O’TAY om fremtiden

Vi bevæger os stille og roligt i en mere grøn og bæredygtig retning. De materialer som vi vælger at producere vores kollektioner i, er stort set alle rene materialer, idet vi ikke anvender blandingsprodukter. Den cashmere/uld vi anvender i vores tøj er certificeret, det betyder bl.a. at cashmere opdrætterne og deres geder lever under gode og ordnede forhold, der er øget fokus på brugen af genbrugsmaterialer og tekstilerne er kvalitetssikret. Fra 2021 vil de produkter, som ikke er i cashmere/uld være produceret i økologisk bomuld eller recycled polyester. På den måde gør vi, hvad vi kan for at være et bæredygtigt brand nu og i fremtiden.


Bæredygtige forsendelser

Vores forsendelsesæsker er certificeret og er af 70% genbrugspap. Vores forsendelsesposer er genbrugsplast – og vi har netop sat en produktion igang med opbevaringsposer i 100% genbrugsplast, så du altid modtager din ordre i recycled emballage. Besøger du vores showroom i hjertet af Odense, vil du opleve, at vi ikke gør brug af plastiskposer, men at vi altid sender vores kunder ud ad døren med vores egen O`TAY shopper i filt, der kan bruges igen og igen.

Certifikater

Den cashmere vi anvender i vores tøj er certificeret med internationale mærkeordninger. Sustainable Fibre Alliance (SFA) mission er at sikre cashmere branchens langsigtede levedygtighed. The Good Cashmere Standard sikre at cashmere opdrætterne og deres geder lever under gode og ordnede forhold. STANDARD 100 af OEKO-TEX sikre at tekstilerne er testet for skadelige stoffer. The Global Recycled Standard (GRS) formål er at øge brugen af genbrugsmaterialer i tekstilbranchen. Global Organic Textile Standard (GOTS) er den førende standard for tekstiler, der er fremstillet af naturlige fiber. The Responsible Wool Standard (RWS) adresserer velfærden for får og det land, de græsser på. 

Søg efter produkter

    aoeI8CDwtJoqdA3TymjH8lvBl40KeK