Levering 1-3 hverdage | Gratis fragt ved køb over 699 kr.

Søg

OM O'TAY

O’TAY – en sød fortælling

Fortællingen om O’TAY starter i en lille, dansk by i april 2019, hvor Stephanie og hendes mor, Vivian, bliver enige om at realisere deres fælles drøm om at skabe et modeunivers med fokus på luksuriøs fashion til kvinder i alle aldre. Mor og datters delte passion for mode blev startskuddet til eventyret, der i dag kendes under navnet, O’TAY – et anerkendt og veletableret brand, der tilbyder ’Affordable Luxury’ til den kvalitetsbevidste kvinde.

 

Båndet mellem mor og datter er kun blevet stærkere, siden eventyret begyndte i 2019, og dette er på trods af, at Stephanie er flyttet til Østen, hvor hun kan være helt tæt på produktionen og sikre sig, at arbejdsforholdene er gode – altså langt væk fra hjemstavnen og mor Vivian. Hvis man spørger mor og datter, har flytningen til Østen dog været en nødvendighed. Kvalitet, transparens og menneskelighed er nemlig nøgleord bag forretningen og deres fælles hjertebarn, O’TAY, og sommetider kræver vigtige ting store ofringer og beslutninger, men det er noget, mor og datter altid har været indforstået med.

 

O’TAY eller ”okay”?

Hos O’TAY er intet overladt til tilfældighederne – hverken materialerne eller detaljerne såsom de nøje udvalgte knapper - og dette er noget, mor og datter mener, at man kan mærke, når man iklæder sig de unikke styles fra O’TAY. Måske har du endda opdaget, at ”O’TAY” minder temmelig meget om ”Okay”? Det er heller ikkeen tilfældighed; da Stephanie var lille, havde hun nemlig svært ved at få k’et over sine læber, og ”okay” blev derfor ofte til ”O’TAY’.

 

Da mor og datter skulle finde på det perfekte navn til deres fælles forretning, eller hjertebarn, var der således ingen tvivl: selvfølgelig skulle deres fælles drøm opkaldes efter Stephanies søde talefejl, der mange gange har været samtaleemne i det lille hjem, hvor der er blevet grint af den barnlige udtale. Alle andre navneforslag virkede ligegyldige til sammenligning med ”O’TAY”, der for såvel mor som datter frembringer en nostalgisk følelse, og ud fra denne søde fortælling om Stephanies barndom blev modeuniverset altså døbt.

 

Filosofien bag O’TAY: ”Alle skal have råd til luksus”

O’TAY bygger ikke blot på en sød fortælling fra Stephanies barndom, der bevidner om, at brandets eksistens er etableret med udgangspunkt i familiære værdier. Brandet bygger endvidere på en filosofi om, at det skal være muligt for alle kvinder at blive klædt luksuriøst på - uden at blive klædt af. Det skal forstås på den måde, at det ikke behøver at koste en million at ligne en million.

 

O’TAY universet eksisterer altså kun online, fordi en eksklusion af dyre mellemled muliggør lavere priser for luksuriøse varer som dem, O’TAY forhandler. Alle skal nemlig have råd til luksus, hvis du spørger mor og datter, der begge værdsætter at iklæde sig fashion af høj kvalitet, der holder længe og omslutter kroppen med velbehag.

 

Unikke og personlige kollektioner

Foruden at være af høj kvalitet, er O’TAY kollektionerne personlige og unikke. Det er Stephanies 15 års erfaring inden for modebranchen, herunder hendes mangeårige erfaring med high-end brands, der gør, at O’TAY kan tilbyde luksuriøs og unik fashion med et personligt twist, der følger de moderne tendenser – og tilmed til overkommelige priser. Stephanie har altiden finger på pulsen, og de smukke detaljer er således nogle, der bestemmes af hende, og det samme er metervaren, der særligt udvælges med udgangspunkt i, hvad der er ’in’ lige nu. Imens mor-Vivian holder skansen på hovedkontoret i Svendborg, som man passende kan aflægge et visit, hvis man ikke kan undvære den personlige betjening, besøger Stephanie jævnligt systuerne i Østen, og hun holder således et vågent øje med, at resultatet bliver perfekt - hver eneste gang. Der kæles, med andre ord, for kvaliteten og detaljen hos O’TAY.

Stephanie havde første rejse til Østen i foråret 2018, her blev de første perler fundet.


Søg efter produkter